Barátom a Narconon

 

Akik segítik és népszerűsítik a Narconont, 
hogy a drogfüggő emberekhez eljusson a hír: Van segítség!

 

patrick valtin1
Patrick Valtin
Alapítója és elnöke Európa legnagyobb tanácsadó és manager képző cégének, A Barátom a Narconon tiszteletbeli tagjaBarátom a Narconon, mert fáradhatatlanul dolgoznak napjaink társadalmának megtisztításán a drogoktól. A drogok a legfőbb fenyegetés a jövőnkre és a gyermekeinknek hagyandó örökségünkre. A drog üzlet második a világon, kizárólag a fegyverek előzik meg. A drogok megölik az elmét ÉS a lelket. A legtöbb ember nincs tisztában azzal, hogy bizonyos pénzügyi érdekek fejlesztették ki azért, hogy az irányításuk alatt tartsák a társadalmat - "Adj nekik drogokat, és bármit megtesznek majd, hogy továbbra is kaphassák őket..." ahogy azt nemrégiben egy drogkartell vezetője kijelentette Dél-Amerikában. Nos ő a legelső Mentális Egészség Világtalálkozó elnökét idézte a 40-es évekből! A Narconon az EGYETLEN olyan csoport, amely demonstrálni képes, hogy bárki örökre ott tudja hagyni a drogokat, visszaesés nélkül. A 85% feletti sikeres leszoktatási arányával a Narconont olyan bizonyítékok hitelesítik, melyekhez foghatóval a világon senki más nem rendelkezik - minthogy a sikeres leszoktatási arány mindegyiknél 30 százalék alatt van!!! A Narconon segít gyermekeinknek megérteni a drogok veszélyeit, egy hanyatló társadalomban, ahol a legtöbb hivatal azt színleli, hogy a rekreációs drogok nem jelentenek veszélyt. Nos, igenis veszélyesek, mert még további függőséghez vezetnek - majd végül erősebb és nagyobb mennyiségű narkotikumokhoz. Az oktatás létfontosságú része a világ drogproblémájának kezelésének. A Narconon messze a legjobb oktató ebben a témában. Láttam barátokat és rokonokat a drogok csapdájába csúszni, néhányan közülük meghaltak a függővé válásuk közben, mert úgy gondolták, hogy kizárólag úgy szabadulhatnak a rabságból, hogy eldobják az életüket! A Narconon minden egyes nap életeket ment - és közvetlenül járul hozzá a következő nemzedékünk megmentéséhez!

Mit teszek a Narcononért?
A Narconon számos munkatársát képzem, a Narcononhoz irányítok embereket, ismertté teszem az előadásaimon, és tájékoztató anyagokat osztok ki a témáról barátaimnak és vevőimnek. A weboldalamon is ismertté teszem a Narconont www.patrickvaltinforscientology.com.

patrick valtin2Patrick Valtin
Ferencz Józseffel, a Barátom a Narconon alapítójával egy HCA szemináriumon


szabo ferenc1Szabó Ferenc
üzletember, hajós kapitány

Barátom a NARCONON, mert a kábítószerek egyre jobban terjednek, és úgy érzem valamit kell tennem ez ellen. Szeretném, ha gyermekeim egy olyan világban élhetnének, amit nem a kábítószerek uralnak. 

Amivel segítem és népszerűsítem a NARCONON-t:
Segítek a Narconon Balaton csapat tagjaként ifjúsági és vitorlás táborokban az előadások szervezésében, és amikor csak módomban áll ott vagyok a vitorlás versenyeken a Narconon színeiben.

szabo ferenc2A Narconon sátrában
a Balaton Regatta vitorlásversenyen
2009-ben

lazar csaba1Lázár Csaba
Marketing és PR tanácsadó, tréner, vitorlázó

Barátom a NARCONON, mert szeretnék személyesen is hozzájárulni egy drogmentes világ létrejöttéhez, és szeretném, ha mindenki akinek drogproblémája van értesülhessen róla, hogy van számára segítség, és hogy mindenkihez eljussanak "Az igazság a drogokról" előadás" információi!

Amivel segítem és népszerűsítem a NARCONON-t:
Vitorlás hajóm vitorláin kora tavasztól késő őszig viselem a NARCONON feliratait, vitorlás versenyeken veszünk részt, ott vagyunk a Balaton-átúszáson, mint segítő hajó. 

 

lazar csaba2Rock Star, A NARCONON Balaton zászlós hajója

muller bence1Müller Bence
Maratoni futó

Barátom a NARCONON, mert bizonyos vagyok abban, hogy a Narconon által alkalmazott végtelenül egyszerű és logikus módszerrel a sok ezer drog- és alkoholfüggő embert értékessé, vagy még értékesebbé lehet tenni elsősorban saját maguk, végső sorban pedig az egész társadalom és közös bolygónk számára.

A Narconont semmilyen más drogelvonó nem tudja eredményességben megközelíteni, és ezzel a tudattal nem kérdés, hogy számomra ők legyenek, akiket támogatni szeretnék! 

muller bence22010-ben a Marathon - Athén maratoni futóversenyen

 torok gyorgy1Török György FreeHorseStyle Alapítója

Barátom a Narconon, mert segít olyan fiataloknak, akik nemtudásból, vagányságot csinálnak az alkoholból és drogból. Ha valaki belecsúszott ebbe a csapdába a Narconon az, aki tud segíteni abban, hogy kimásszon ebből a nehéz helyzetből. Szeretném, ha a világban nem az számítana, hogy ki mennyi alkoholt vagy kábítószert tud elfogyasztani, hanem az, hogy tisztán drog és alkohol nélkül hogyan lehet a legsikeresebbé válni. Ha mégis beleesik ebbe a hibába, számukra egyetlen kiút van ... és ez a Narconon! Az embereknek tiszta fejjel kell törekedniük céljaik elérésére, drog és alkohol nélkül az élet minden területén.

Amivel segítem népszerűsíteni a Narconon-t: A mai világban népszerűsítem a Narconont, lóháton viszem hírüket a világba. Aki, elnyeri a "Narconon Bajnoka" címet, annak jutalma egy hátasló, amelynek szabaddá tanítását segítem. 

 

torok gyorgy22010 Budapest
Papp László Aréna

 

 ferencz krisztian1Ferencz Krisztián
Rallye versenyző

Barátom a Narconon, mert ők képesek és hajlandók egyedül szembenézni a társadalomban romboló drogproblémával. Sok barátom életét mentette meg azzal az egyedülálló drogrehabilitációs programjával, ami a legsikeresebb a világon. Imádom a Narconont, mert a probléma kialakulása elé megy azzal, hogy a gyerekeket tájékoztatja az igazságról a kábítószerekkel kapcsolatban és a szülőknek felnyitja a szemét az orvosságokkal kapcsolatban.

 

Amivel segítem és népszerűsítem a NARCONON-t:
A versenyautómon és a ruházatomon hirdetem a Narconont, illetve folyamatos támogatója vagyok az Alapítványnak.

 


ferencz kriszian22010 Veszprém
Mikulás Rallye

 Materny Károly a Barátom a Narconon klub tagjaMaterny Károly
Építész

Barátom a NARCONON, mert a drogozás visszaszorítása a ma társadalmának egyik legsürgetőbb megoldandó feladata. A NARCONON hatékony eszközökkel segít azokon, akik drogproblémákkal küzdenek és fontos, hogy az érintettek tudomást szerezhessenek arról, hogy van számukra segítség.

Amivel segítem a NARCONON-t: A NARCONON épületeivel kapcsolatos műszaki kérdések megoldásához adok szakmai segítséget, tanácsot.

 Bognár Attila a Barátom a Narconon klub tagjaBognár Attila Barátom a NARCONON, mert egyet értek céljaival és kiemelten fontosnak tartom tevékenységét. Tudtommal nincs hasonlóan sikeres drog leszoktató működő módszer. Segítem a társadalomjobbító tevékenységeket. 

Amivel segítem a NARCONON-t: Részt veszek rendezvényein, és anyagilag támogatom, valamint kiállok céljaiért. 

 Bognár Attila a Barátom a Narconon klub tagjaBognár Attila
a 2010-es árvíznél
 Tamás Zsolt a Barátom a Narconon klub tagjaTamás Zsolt és családja

Barátom a NARCONON, mert szeretném, ha a kisfiam egy drog nélküli világban nőhetne fel!Ennek egyik alapfeltétele, hogy tájékoztatva és informálva van a drogokról és azok káros következményeiről, másodsorban pedig, hogy a hatékony drogrehabilitáció következtében egyre többen járnak élen a drogmentes élet példájával, ezzel mutatva utat egy sikeresebb, boldogabb és drogmentesebb élet felé. Úgy gondolom, hogy a Narconon nélkül ez lehetetlen és elképzelhetetlen lenne. Egyre erősödik és fokozottabb veszélyt jelent hazánkban is a drog nagymértékű terjedése, amely egy ellenpólus nélkül elsöpörné a jövő generációját.

Amivel segítem a NARCONON munkáját: Anyagilag támogatom őket hosszú ideje, egyéb módon is segítséget adok sikeres működésükhöz, a rendezvényein folyamatosan részt veszek/veszünk, terjesztem a Narconon tevékenységét és célját, valamint minden fórumon és élethelyzetben kiállok szükségességéért és céljaiért!

 juhos nandor1Juhos Nándor tulajdonos MASCO Kft.

Barátom a NARCONON, mert egy testileg és szellemileg teljesen rehabilitált, céllal teli új életet képes adni azoknak az összeomlott embereknek, akik az utolsó még fel-fel villanó tiszta pillanataikban rájönnek, hogy nem lesznek többé a profittermelő háziállatai az alkohol, a kábítószerek és a pszichiátria gyógyszereket előállító dögkeselyűknek. Tisztelem és becsülöm őket erejükért, hogy képesek megtenni az első lépést a gödörből kifelé jövet, és én a segítő jobbomat nyújtom feléjük, barátaiknak és családjuknak.

 

juhos nandor2

 kocsis ildiko1Dr. Kocsis Ildikó Ügyvédnő

 

 Barátom a Narconon, mert a mai fejlett társadalmunkban az a helyzet, hogy míg a körülöttünk lévő gépek egyre tökéletesebbek, és ezek folyamatos fejlesztésére nagy hangsúlyt helyezünk, addig ugyanez sajnos nem mondható el a társadalom leglényegesebb részéről, az emberről, a személyekről, az egyénekről. Karosszékeinkben kényelmesen hátradőlve talán némi borzongást érezve figyeljük a híreket a drogok terjedéséről. Ha egyáltalán valóban figyelünk rá! Természetesen tisztelet a kivételnek, hiszen kivétel mindig akad. Jelen esetben azok, akik nyitott szemmel járnak közöttünk és valóban észreveszik, látják a drogok káros hatásait, és nem gondolják úgy, hogy ehhez nekik „szerencsére” semmi közük. Pont ellenkező módon, úgy gondolják, hogy bár ők maguk nem élnek vele, ettől még hatással lehet rájuk és mindannyiunkra a rosszabbodó társadalmi tendenciák szélesen gyűrűző hatásai által. Hiszen gondoljunk csak bele, hogy 10-20 vagy akár csak néhány év múlva mit érzünk, gondolunk majd, amikor a szupermarketben, a cipésznél, a munkahelyünkön vagy akármilyen más helyen olyan személy áll velünk szemben és hivatott az ügyeink intézésében segíteni, aki korábban, vagy netán még abban a pillanatban is ki van téve a kábítószerek pusztító, tompító hatásainak. Mit érzünk majd akkor, ha a gyerekeink oktatására rányomja bélyegét a mai kor „nemtörődöm” hozzáállása? Attól, ha nem veszünk tudomást egy problémáról, az bizony még nem oldódik meg, sőt, inkább tovább burjánzik.

A Narconon azonban szembenéz a problémával, most és itt, értünk és a gyermekeinkért. A legkevesebb hát, ha mint barátok csatlakozunk hozzájuk és támogatjuk őket, hiszen ők ismerik a megoldást és készek ezt megosztani velünk!

Amivel segítem a Narconon-t: Én tehát úgy döntöttem, hogy segítek azzal, amivel most leginkább tudok, a jogi szakismereteimmel, ezért csatlakoztam hozzájuk, mint a Narconon barátja.

 

kocsis ildiko2Dr. Kocsis Ildikó 
férjével
Horváth Attilával

 

 

A Narconon 45-ik születésnapján készült képek és a Narconon dala:
 
This text will be replaced
 
 
 
 
 
A Narconon Baráti Társaság harmadik összejövetele:
 
This text will be replaced

©2016. NARCONON Magyarország. Minden jog fenntartva. A Narconon név és szimbólum bejegyzett védjegyek és szolgáltatási jegyek, amelyek az Association for Better Living and Education International (Szövetség a Jobb Életért és Oktatásért) tulajdonában vannak. Használatuk annak engedélyével történik.

Weblapunk sütiket (cookies) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Hogy többet szeretne tudni a sütik használatáról kattintson ide.

Elfogadom a sütik használatát.

EU Cookie Directive Module Information